Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iulie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 1 iulie, Iulie Plină din Capricorn va lumina casa a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie. Este o zodie foarte serioasă pentru o casă atât de înclinată spre distracţie, dar asta nu înseamnă că n-o să vă amuzaţi. Poate că va trebui să organizaţi un eveniment recreativ sau o sărbătoare în familie. Văzându-i pe toţi laolaltă, veţi fi fericit şi mândru.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă în jurul datei de 14 iulie există vreo modalitate de a evita confruntarea cu o persoană apropiată, ar fi bine s-o găsiţi. Pentru că Saturn formează cu Venus o cuadratură orientată spre acţiune, e posibil să nu puteţi face nimic. Cam aşa se petrec despărţirile, dar aveţi şi ocazia de a analiza la rece ce anume aşteptaţi de la ceilalţi.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi succes: Venus şi Iulie se întâlnesc pe 19 iulie în zodia dumneavoastră natală, dând naştere unui vârtej de farmec şi de iubire. Evident că acest aspect va netezi orice fel de asperităţi din relaţia cu partenerul, dar este şi o reţetă astrologică utilă pentru fermecarea celor care vă pot ajuta. Dacă aveţi nevoie de un sfat financiar, cereţi-l acum.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: O a doua Lună Plină va avea loc pe 31 iulie în imprevizibila zodie a Vărsătorului. în aceeaşi zi, Venus va reluă în sens invers călătoria învăpăiată prin dramaticul Leu, aşa că ne putem aştepta la câteva focuri de artificii. în cazul dumneavoastră, o situaţie încinsă de la serviciu poate căpăta acum o turnură destul de teatrală.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 5, 13,21,22

Zile nefavorabile:6, 12, 14, 15, 18, 24, 25, 26

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI