Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2014

Horoscop Lunar Fecioara LUNA 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină din Săgetător de pe 13 iunie va amplifica energia atât în viaţa de familie, cât şi în domeniul ţelurilor profesionale. Ea va aduce influenţa norocoasă şi optimistă a Săgetătorului în toate relaţiile cu membrii familiei. E posibil să călătoriţi pentru a restabili anumite contacte sau să reuniţi laolaltă întregul echipaj.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Orice fel de hobby estetic pe care l-aţi perfecţionat în ultimii ani ar putea deveni la sfârşitul lunii o meserie cu jumătate de normă, iar ulterior chiar principala sursă de venit. Venus, aflată în Taur, va pătrunde pe 23 iunie în casă a zecea, a carierei, după ce, timp de câteva săptămâni, v-a inspirat şi v-a pus la treabă creativitatea. Cu siguranţă că v-ar ajuta să urmaţi un curs în domeniul ales.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Incandescentul Marte se află încă în casă a doua. în ultimele şase luni, energia să impulsivă nu a prea făcut minuni în contul din bancă. Luna viitoare, va trece mai departe, nu însă fără să mai încerce încă o dată să vă smulgă din mâini banii câştigaţi cu greu. Dacă faceţi cumpărături în jurul datelor de 24 sau 25 iunie, luaţi cu dumneavoastră o însoţitoare.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: începând cu 7 iunie, mişcarea retro gradă a lui Mercur va fi puţin cam ameţitoare. El se va întoarce în Rac, apoi, pe 17, în Gemeni, unde va rămâne o lună. între timp, ar fi bine să regândiţi ţelurile stabilite pentru familie, mai ales dacă nu au fost practice încă de la început. După data de 17 iunie s-ar putea să vă tenteze oferta unui fost şef, dar încă nu-i daţi curs.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 4, 5, 6, 8, 17, 18, 28, 29
ZILE NEFAVORABILE: 7, 11, 12, 14, 19, 20, 24, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI