Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Jupiter va forma un trigon favorabil cu Pluton pe 26 iunie, legând casa întâi, a personalităţii, de casă a cincea, a idilelor. Când se întâlnesc aceste două superputeri totul devine posibil – dacă vă întrebaţi cum să procedaţi ca să vă permiteţi excursia pe care ardeţi de nerăbdare s-o faceţi, aflaţi în curând şi răspunsul.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Câteva aspecte stânjenitoare vor avea loc între Venus şi Saturn. Pentru că Saturn se dă în vânt după politeţe, bune maniere şi respectabilitate, probabil că e dificil să vă manifestaţi, mai ales în public, afecţiunea faţă de persoana iubită. în jurul datei de 27 iunie veţi putea da frâu liber sentimentelor, indiferent unde vă aflaţi.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mărirea de salariu pentru care v-aţi străduit din greu v-ar putea sta la îndemână mai ales în jurul datei de 12 iunie. Mercur pătrunde în casă a zecea, a carierei – semn bun încă de la început şi-l va contacta pe imprevizibilul Uranus, aflat în casă a opta, a resurselor financiare. Primiţi felicitări când vă aşteptaţi mai puţin.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 20 iunie se va ivi în casă a patra, a căminului şi a familiei. Dacă aveţi intenţia să vă mutaţi, va fi greu să rezistaţi acestui impuls. Mercur va forma aspecte iritante cu Saturn şi Neptun. Prin urmare, înainte de a vă face bagajele şi a pleca, e bine să ştiţi sigur cât anume trebuie să plătiţi în fiecare lună.

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 7,8, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1, 2, 3, 4, 18, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI