Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / MAI 2014

Horoscop Lunar Fecioara MAI 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Lună Nouă din Gemeni, de pe 28 mai, vă va ajuta să urniţi lucrurile din loc în ceea ce priveşte o importantă problemă legată de carieră. Vă va fi uşor să discutaţi cu superiorii, iar unuia dintre ei probabil că-i sunteţi simpatic. Misiunea dumneavoastră este să ascultaţi cu atenţie toate ofertele primite şi să puneţi pe hârtie detaliile. Nu semnaţi decât pentru ceea ce puteţi face.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 14 mai, din cauza Lunii Pline din Scorpion, călătoriile pot fi îngreunate de tot felul de blocaje, amânări sau probleme mecanice. Uneori însă, Universul ne împiedică să ajungem acolo unde nu avem ce căuta. Gândiţi-vă la asta atunci când întârziaţi în trafic sau în sala de aşteptare a service-ului auto.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Guvernatorul planetar, vorbăreţul Mercur, va pătrunde în casă a zecea pe 7 mai, proiectându-şi razele asupra minţii şi talentului dumneavoastră de vorbitor. Veţi putea câştiga încrederea superiorilor sau a persoanelor mai în vârstă, dar poate că există şi o cale mai bună. îndreptaţi-vă mintea ascuţită asupra detaliilor care vă sunt atât de dragi, iar cineva de sus va fi foarte impresionat.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Probabil că partenerul v-a pregătit o surpriză minunată pe 14 sau 15 mai, aşa că, indiferent de jongleriile la care trebuie să recurgeţi pentru a vă face timp, nu refuzaţi nicio invitaţie. Venus, zeiţa iubirii, va forma un aspect cu Uranus, aflat în casă a opta, a intimităţii, astfel încât întâlnirile spontane devin extrem de plăcute. Această casă mai guvernează şi finanţele atrase, aşa că, dacă aşteptaţi un împrumut, veţi obţine acum şi răspunsul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,5,6,9,12,15,23,24
Zile nefavorabile: 2,11,14,17,18,19, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI