Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Mai 2016

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2016

Horoscop Lunar Fecioara Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna aceasta veţi simţi nevoia să călătoriţi. Dacă nu v-aţi făcut deja planuri, apucaţi-vă de treabă. Evitaţi însă ca, la sfârşitul lunii, să încercaţi să ajungeţi din punctul A în punctul B. O mulţime de planete se vor război, iar tensiunea se va răsfrânge şi asupra vieţii dumneavoastră.

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Fiindcă veni vorba de tensiune, trebuie neapărat să vorbim despre ziua de 26 mai deoarece s-ar putea s-o resimţiţi ca fiind un pic cam încordată. Poate că membrii familiei sunt dificili pentru că vor să petreceţi mai mult timp alături de ei, iar orele suplimentare sau noile proiecte nu vă permit acest lucru. Amintiţi-le că situaţia e doar temporară şi că urmează să reveniţi curând la programul obişnuit.

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează banii şi dragostea şi va pătrunde în Gemeni pe 24 mai. Această zodie este guvernată de Mercur, la fel că Fecioară, aşa că aveţi o mulţime de lucruri în comun. Având în vedere această energie plină de vorbe şi de spirit, e imposibil să nu convingeţi pe cineva să vă acorde în sfârşit o mărire de salariu, o primă sau o promovare.

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 5 mai are loc o inconjuncţie incomodă între Venus şi Marte. Pentru că se va naşte un pic de confuzie între casa a patra, a familiei, şi casa a noua, a călătoriilor, probabil că veţi resimţi un oarecare disconfort. Dacă trebuie să plecaţi pentru câteva zile în interes de serviciu, să nu cumva să vă simţiţi vinovaţi.

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2, 7, 9, 10, 12, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 25, 26, 27

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,9, 10, 11,20, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 25, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI