Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Mai 2017Horoscop Lunar Fecioara Mai 2017

Horoscop Lunar Fecioara Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Soarele şi Mercur îşi vor petrece o bună parte din timp în zodia Taurului, casa a noua, îndemnându-vă să reduceţi distanţa care – vă desparte de multă vreme de o persoană pe care o adoraţi. Dacă reuşiţi, o călătorie surpriză este lucrul de care aveţi nevoie. Dacă nu, ce-ar fi să-i trimiteţi un bilet de tren sau de avion şi să vină ea la dumneavoastră?

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă aveţi familie, probabil că nu e întotdeauna uşor să petreceţi undeva, departe de casă, un weekend romantic – aşa că ocupaţi-vă singuri de această problemă. Aveţi la dispoziţie, cu siguranţă, câteva zile de concediu, aşa că de ce să nu ispitiţi persoana iubită să fugă împreună cu dumneavoastră în jurul datelor de 9 sau 31 mai? S-ar putea să aveţi parte de un weekend plin de afecţiune şi de plăceri senzuale.

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Nu e întotdeauna posibil să vă confruntaţi în termenii dumneavoastră cu anumite persoane cu autoritate, însă luna aceasta trigonul format pe 19 mai de Saturn şi Uranus aduce cu sine astfel de ocazii rare. Dacă aveţi de gând să vă faceţi cunoscute numele şi calităţile, apelaţi la Lună Nouă de pe 25 mai – dar să nu vă aşteptaţi la rezultate care să nu fie precedate de unele provocări.

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Incandescentul Marte din cerebrala zodie a Gemenilor îşi va petrece luna în casă a zecea, a carierei şi a confruntărilor cu superiorii. Este o veste bună dacă aveţi de terminat un proiect dificil, dar vital pentru carieră. Dar nu vă luaţi în serios prea tare şi nu le retezaţi vorba celor care-şi spun părerea, deoarece chiar vor să dea o mână de ajutor.

Horoscop Lunar Fecioara Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,9,10, 15, 18, 24,31
Zile nefavorabile: 5,6, 16, 22, 25, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI