Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioară – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Martie 2014

Horoscop Lunar Fecioara Martie 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 16 martie, Luna Plină va lumina casa întâi, a aspectului exterior şi a stării fizice, îndemnându-vă să faceţi anumite schimbări în ce priveşte prima impresie pe care le-o lăsaţi celorlalţi. Asta poate însemna că sunteţi gata să renunţaţi la jeanşi în favoarea unui costum de afaceri, ori poate că optaţi să vă concentraţi asupra obiceiurilor cotidiene pentru a le modela mai pozitiv şi mai productiv. Faceţi exerciţii fizice, mergeţi pe jos şi puneţi capăt oricăror comportamente nesănătoase.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă tocmai aţi început o relaţie ocazională, dar destul de încinsă, lucrurile evoluează în salturi, iar până pe 13 martie s-ar putea să vă gândiţi amândoi la o oficializare. E bine să vă vedeţi limpede partenerul înainte de a lua o decizie. Chiar dacă intuiţia vă spune că aţi dat peste partenerul ideal, prezentaţi-l totuşi unui prieten bun sau unui membru al familiei care vă cunoaşte suficient de bine pentru a observa ceva ce v-ar putea scăpa.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Pe 5 martie, Venus va intra în casă a şasea, a locului de muncă, aducând cu ea înclinaţia spre liniştirea apelor la momentul potrivit. Probabil că luna trecută aţi trecut printr-o experienţă dură şi aţi renunţat la ideea unor zile liniştite, dar e bine să rezistaţi şi să fiţi răbdător. Mai durează puţin, însă timpul vindecă într-adevăr toate rănile.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Poate că mai urmează o rundă de confruntări cu un superior care vă are în vedere, aşa că legaţi-vă centura de siguranţă. Pe 11 martie, Mercur va formă a treia cuadratură cu Saturn din ultimele şase săptămâni, înfierbântând situaţia de la locul de muncă începută în ianuarie. E posibil ca a treia oară să fie cu noroc. în câteva zile, aşteptaţi-vă la un rezultat favorabil.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,12,13,14,18,22,23
Zile nefavorabile: 3,10,11,20,21,29,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI