Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Martie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Martie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Pe 6 martie Marte va pătrunde în sinceră şi directă zodie a Săgetătorului, adică în casă a patra, a familiei, aşa că ritmul vieţii de acasă se va accelera, şi încă în stil mare. Marte nu călătoreşte niciodată prin această zodie fără să atragă atenţia, iar acum traseul lui se va deosebi mult de recenta trecere prin Scorpion, casa a treia, când tot ce aţi putut spune a fost cel mult „sst…”.

Horoscop Lunar Fecioara Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 13 martie, Soarele, Venus şi Mercur se vor reuni în Peşti, casa a şaptea. Una dintre predilecţiile Fecioarei este aceea de a vedea partea bună a celorlalţi şi de a dori să ajute la remedierea neajunsurilor. Pe 14 martie, e posibil să apară o situaţie în care sunt amestecate şi câteva personaje cu autoritate şi nu veţi putea face nimic pentru cineva drag. Nu vă omorâţi cu firea.

Horoscop Lunar Fecioara Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus se va afla la datorie în casă a şasea, a muncii şi a relaţiilor de serviciu, până pe 12 martie. Ea va face uz de talentul său special de a linişti apele agitate şi a aplana conflictele. Dacă relaţia cu un coleg/prieten a rămas în termeni mai puţin plăcuţi, acum aveţi şansa de a pune lucrurile la punct. Cu Venus la cârmă, nu trebuie decât să vă faceţi apariţia şi să zâmbiţi.

Horoscop Lunar Fecioara Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Ziua de 14 martie ar putea fi problematică din cauza cuadraturilor pe care vorbăreţul Mercur şi iubitoarea Venus (ambele aflate în casă a şaptea, a relaţiilor) le fac cu seriosul Saturn şi cu mâniosul Marte. Cea de-a doua echipă se găseşte în Săgetător, casa a patra, a căminului şi a familiei, aşa că să nu fiţi surprinşi dacă un copil sau un alt membru al familiei va avea o mulţime de plângeri de făcut.

Horoscop Lunar Fecioara Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 2,6, 15, 16, 17, 24
Zile nefavorabile 4, 5, 8, 14, 21, 22, 23, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI