Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - September - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Octombrie 2014

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Marte aflându-se până pe 25 octombrie în Săgetător, casa a patra, a căminului, indiferent ce se întâmplă cu membrii familiei, prima linie de apărare va consta în a face lumină în situaţia dată. Un anumit spor de lejeritate şi multe observaţii de natură filozofică vor fi de ajutor, însă râsul, aşa cum ştiţi foarte bine, este cel mai bun medicament.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna asta, veţi ocupa un loc privilegiat, dar e posibil să nu vă daţi seama. Venus, Soarele şi guvernatorul planetar, Mercur, îşi vor face simţită influenţa asupra casei a opta, a partenerilor intimi. în mod bizar, atât cei mai mari duşmani, cât şi cele mai dragi persoane din viaţa dumneavoastră se află sub jurisdicţia acestei case. Prin urmare, cu cât sentimentele pe care le încercaţi faţă de cineva sunt mai puternice, cu atât luna aceasta veţi fi legat mai tare de acel om – cu bune sau cu rele.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Venus, Mercur şi Soarele se află în Balanţa iubitoare de echilibru, casa a doua, a finanţelor personale. Sunteţi de părere, probabil, că aspectele băneşti se vor derula lin, fară amestec din afară, nu-i aşa? Greşit. Balanţa nu este echilibrată, ea caută echilibrul şi are tendinţa de a sfârşi în lipsă de loialitate sau de a face faţă unor situaţii ce par scăpate de sub control, fară speranţa vreunui compromis. Misiunea dumneavoastră este de a pune la treabă această energie şi de a îndura acest proces.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: După ce incandescentul Marte pătrunde pe 26 octombrie în casă a cincea, nu veţi mai putea ţine la distanţă admiratorii – şi nu văd de ce aţi face aşa ceva. Cea mai proastă variantă ar putea fi aceea în care ar exista prea multe întâlniri pasagere şi nicio relaţie pe termen lung. Dacă sunteţi isteţ, luaţi ceea ce vi se oferă şi transformaţi totul într-un tezaur personal.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 5, 6, 14, 15, 22, 23, 26, 27, 28
Zile nefavorabile: 3,4, 7,10,11,16,17,18

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Octombrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI