Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioară – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 8 octombrie, Venus şi emotiva Lună se întâlnesc în zodia dumneavoastră natală şi fac posibilă primirea unor aprecieri pozitive – ca să nu mai vorbim de îmbrăţişări călduroase. Dacă aveţi o relaţie, petreceri ziua împreună cu partenerul. între două îmbrăţişări, îi puteţi satisface toate dorinţele.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Relaţiile romantice vor fi greu de desluşit în jurul datei de 16 octombrie, atunci când Venus va intra în opoziţie cu visătorul şi confuzul Neptun, care vrea mereu să vadă în ceilalţi doar latura pozitivă. Este o calitate minunată, dar câteodată nu există nimic bun de văzut – totul este doar în imaginaţie. Aveţi grijă să nu procedaţi la fel. în momentul acesta, sunteţi uşor de manipulat.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Jupiter a avut grijă de-a lungul timpului să vă prezinte unor oameni de succes cu aptitudini similare cu ale dumneavoastră. Pe 11 octombrie, puteţi găsi o modalitate de a vă transforma în realitate visurile profesionale. Grupurile nonprofit sau cauzele spirituale se află acum pe lista priorităţilor şi se pare că aceste ţeluri valoroase vor fi în sfârşit susţinute.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: S-ar putea să aveţi chef de ceartă în jurul datelor de 22 sau 25 octombrie, iar partenerul dumneavoastră este primul care va simţi tensiunea. E posibil să credeţi că există o problemă acolo unde, de fapt, nu e niciuna, dar nu vă veţi da seama de asta dacă nu veţi vorbi în linişte, cinstit şi deschis, despre ce anume vă deranjează.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:8, 11, 13, 15, 23, 30
Zile nefavorabile:6, 9, 10, 16, 17, 22, 25Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI