Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: A doua eclipsă lunară totală va avea loc pe 27 septembrie în categorica zodie a Berbecului. Ea va activa axa chestiunilor băneşti, cerându-vă răspicat să reevaluaţi exact ceea ce sunteţi dispus să faceţi pentru a vă achita de datorie – şi ce nu doriţi să acceptaţi din partea celor care nu câştigă suficient. Fiţi ferm!

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: După câteva săptămâni de retrogradare, timp în care ne-a făcut pe toţi să ne gândim la reluarea relaţiei cu o persoană pe care am crezut că am lăsat-o în urmă, Venus va reveni la sensul direct pe 6 septembrie. Asta înseamnă că puteţi trece mai departe fără regrete – şi nu trebuie să vă simţiţi vinovat pentru asta. Consideraţi-o ca pe o încheiere.

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Nişte oameni puternici care ştiu să se descurce vă vor sări în ajutor pe 5 septembrie – probabil atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Venus şi Pluton vă vor sfătui, vă vor sprijini şi chiar vă vor susţine financiar pentru a vă face un nume. Strângeţi multe mâini şi ascultaţi cu atenţie cuvintele rostite în jurul dumneavoastră.

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Eclipsa solară de pe 13 septembrie va aduce Soarele şi Septembrie în zodia dumneavoastră natală. Dacă până acum v-aţi ocupat de sănătate şi de corp, această lunaţie ar putea fi pur şi simplu semnalul că v-aţi atins scopul. Dacă încă nu aţi început un astfel de proiect, momentul este cum nu se poate mai bun.

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 8, 22, 23, 30

Zile nefavorabile:9, 10, 13, 16, 24, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI