Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Puternicul Jupiter va pătrunde în Balanţă, casa a doua, pe 9 septembrie – şi pentru că această casă guvernează problemele financiare, iar Jupiter nu ştie niciodată când să renunţe, e posibil ca anul care urmează să fie caracterizat de excese. Dacă vă permiteţi şi aţi muncit din greu pentru lucrurile pe care vi le doriţi, nu staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Eclipsa lunară de pe 16 septembrie se va petrece în casă a şaptea, a parteneriatelor, aşa că puneţi-vă centura de siguranţă şi pregătiţi-vă pentru câteva schimbări. E posibil să le iniţiaţi singuri hotărând că nu doriţi să mai continuaţi relaţia. De asemenea, s-ar putea să vă îndrăgostiţi la prima vedere.

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
începând cu data de 9 septembrie, generosul şi norocosul Jupiter se va afla în casă a doua, a banilor, aşa că nu e greu să ne imaginăm că veţi câştiga ceva. Ceva important, desigur – la urma urmei, Jupiter este excesul în persoană. Dacă sunteţi atât de porniţi, cumpăraţi un bilet de loterie în jurul datei de 18 septembrie. Dar vă rog, doar unul singur. E suficient.

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Eclipsa solară de pe 1 septembrie vă va activa în stil mare casă întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Dacă vă gândiţi la o dietă sau la un nou program de exerciţii fizice, acum e momentul să le puneţi în aplicare. Luaţi iPodul şi căştile şi îndreptaţi-vă spre sala de gimnastică sau faceţi plimbări regulate împreună cu prietenii.

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6,7, 9, 19, 20, 23
Zile nefavorabile : 2, 10, 11, 12, 13,21
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI