Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Să vorbim despre distracţii! Pe 5 aprilie, Venus i se va alătura imprevizibilului Uranus în Berbec, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor. Pe 12 aprilie, această doamnă romantică va forma un trigon favorabil cu pătimaşul Marte, care se află din întâmplare în casă a şaptea, a relaţiilor, aşa că fiţi pregătiţi pentru distracţii pe nepusă masă!

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 7 aprilie, Lună Nouă soseşte în Berbec, casa a unsprezecea, a prietenilor, şi e posibil ca o persoană necunoscută şi extrem de incitantă să se alăture grupului din care faceţi parte – şi să fie pe gustul dumneavoastră. Poate că această persoană şi-a făcut apariţia luna trecută, caz în care probabil că deja formaţi un cuplu. Toate relaţiile ocazionale vor căpăta un caracter mai serios în jurul datei de 18 aprilie – din cele mai corecte motive.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus va forma un aspect incomod cu expansivul Jupiter în jurul datei de 16 aprilie. Probabil că va fi greu să vă daţi seama pe ce se duc banii. Nu încercaţi să rezolvaţi acum problemele băneşti. Aşteptaţi o zi sau două şi puneţi lucrurile la punct cu ajutorul unui profesionist care înţelege conţinutul documentelor şi căruia nu-i scapă detaliile.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 10 aprilie, gânditorul Mercur va intra în conflict cu impulsivul Marte, iar dacă nu sunteţi atenţi, neînţelegerile se vor transforma în dispute aprinse. Mercur se află în robustul şi încăpăţânatul Taur, iar planetele din această zodie iau lucrurile în serios, aşa că nu va fi uşor să găsiţi o soluţie. Lămuriţi-vă asupra faptelor înainte de a acuza sau de a înfrunta pe cineva. Acest lucru e valabil mai ales în ceea ce-l priveşte pe partenerul de viaţă.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,3,5,12, 18,30
Zile nefavorabile: 2, 4, 15, 16, 19, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI