Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2017Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2017

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Vă plac surprizele şi sunteţi nişte poznaşi, dar în ziua de 1 aprilie de anul acesta ar trebui să fiţi atenţi şi să nu împingeţi lucrurile prea departe – cel puţin nu cu persoane care nu vă vor gusta gluma. Luna din inteligenţa şi ageră dumneavoastră zodie se va afla la datorie, aşa că veţi excela mai ales la capitolul umor. Dar nu exageraţi.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 2 aprilie, iubitoarea Venus va reveni în ultrasentimentala zodie a Peştilor, părăsind incandescentul Berbec suficient timp pentru a ne mai da tuturor ocazia de a găsi partenerul şi/sau munca potrivită. În cazul dumneavoastră, e posibilă găsirea unei profesii care să fie în armonie cu sistemul de convingeri – cu condiţia să fiţi atenţi la cuvintele rostite de o persoană cunoscută de curând ce pare să ştie o mulţime de lucruri despre acest subiect.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Taurul este zodia renumită pentru magnetismul manifestat faţă de bani, aşa că, pe 9 aprilie, atunci când Mercur, guvernatorul planetar, se opreşte pentru a intra în mişcare retrogradă, trebuie să fiţi atenţi şi prudenţi în toate situaţiile legate de bani. Mai ales, nu scăpaţi din ochi portofelul în următoarele trei săptămâni.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 21 aprilie, incandescentul Marte va intra în zodia Gemenilor, casa întâi, a personalităţii. Probabil că-i veţi avertiza pe cei dragi că în următoarele luni… veţi fi ceva mai agresivi. Sigur, nu ezitaţi niciodată să vă exprimaţi opiniile, dar trebuie spus totuşi că în această perioadă veţi folosi mai multe semne de exclamaţie atunci când vorbiţi.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 1, 10,11,23, 24, 25
Zile nefavorabile 4, 20,21,22, 30Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI