Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August 2014

Horoscop Lunar Gemeni August 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: După 12 august, iubitoarea Venus şi generosul Jupiter se vor afla în Leu, casa a treia, a conversaţiilor şi comunicării. Aceste planete reprezintă cele mai benefice energii celeste, iar atunci când se întâlnesc totul e posibil. Dacă vreţi să convingeţi pe cineva de ceva, încercaţi s-o faceţi în jurul datei de 18 august. Mai mult ca sigur că n-o să daţi greş.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Toate planetele din romanticul Leu primesc atenţia cuvenită în casă a treia, a comunicării, făcându-vă şi mai fermecător decât de obicei şi chiar mai convingător – dacă e posibil aşa ceva. Toată lumea ştie că puteţi convinge pe oricine de orice, inclusiv pe dumneavoastră înşivă. Fiţi sincer şi nu profitaţi de cineva mai puţin dotat din punct de vedere mental.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Luna trecută, Jupiter a părăsit casa a doua, a finanţelor personale, dar asta nu înseamnă că binecuvântările lui nu mai au efect. Pe 1 august e posibil să primiţi veşti neaşteptate legate de o afacere din străinătate. Ideea de a vă muta undeva departe revine în actualitate, însă sunteţi pregătit de plecare!

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Orice planetă care formează un careu cu Uranus îşi ia viaţa în propriile mâini, prin urmare, Venus, zeiţa iubirii, asta şi face pe 1 august. E posibil ca un eveniment major să vă schimbe situaţia financiară sau sentimentală. Misiunea dumneavoastră este să vă păstraţi calmul şi să faceţi faţă situaţiei.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,12,15,20,21
Zile nefavorabile: 1, 7,8,18,24,25, 26,29
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI