Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August 2015

Horoscop Lunar Gemeni August 2015

Horoscop Lunar Gemeni August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Dacă vreţi să vi se schimbe norocul, staţi liniştit. Totul se va întâmpla pe 19 august. Iubitoarea Venus va forma un trigon favorabil cu Uranus, căruia îi place la nebunie schimbarea – mai ales cea care se petrece brusc şi în ultimul moment. Vestea bună e că acel lucru în care aţi investit timp şi energie va da rezultate pozitive începând cu data de 4 august.

Horoscop Lunar Gemeni August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus, zeiţa iubirii, se află la datorie în generoasa şi romantică zodie a Leului, casa a treia, a comunicării. Această planetă fermecătoare va influenţa fiecare silabă pe care o veţi rosti, transformând-o într-o invitaţie irezistibilă la o cunoaştere reciprocă. Dacă nu sunteţi într-adevăr interesat, nu forţaţi nota, mai ales pe 5 august. Seducţia farmecului e mult mai uşor de aprins decât de stins.

Horoscop Lunar Gemeni August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Dacă doriţi o mărire de salariu, ori vreţi doar ca o anumită persoană să observe cât de mult aţi muncit, veţi fi încântat de evenimentele de pe 6 august. Energicul Marte va face echipă cu seriosul Saturn în casă a şasea, a muncii, şi-l va obliga pe şef să ţină cont de aceste eforturi şi să vă răsplătească aşa cum se cuvine.

Horoscop Lunar Gemeni August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Soarele, Mercur şi Jupiter vă vor vizita o parte din lună casa a treia. Este o echipă extrem de comunicativă, şi vă va ajuta să trimiteţi un mesaj clar. Nu va trebui să strigaţi, iar uneori nici măcar să rostiţi vreo vorbă. Misiunea dumneavoastră este să vă gândiţi la impactul cuvintelor înainte de a le lăsa să vă scape de pe buze – lucru care nu este la îndemâna oricui.

Horoscop Lunar Gemeni August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2,7, 13, 14, 15, 19, 26

Zile nefavorabile:3. 4. 5. 6. 12. 21. 31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI