Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August 2016

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2016

Horoscop Lunar Gemeni Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Dacă aveţi de gând să vizitaţi un prieten sau o rudă mai în vârstă, faceţi-o pe 1 august. Saturn va intra în legătură cu Soarele din ludicul şi generosul Leu, aşa că vă veţi distra de minune împreună. Dacă un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de ceva vreme soseşte în oraş în jurul datei de 16 august, anulaţi alte planuri şi întâlniţi-vă cu el.

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 2 august Marte va trece furtunos frontieră şi va pătrunde în Săgetător, casa a şaptea, a parteneriatelor. Marte stârneşte pasiune şi surescitare oriunde se duce şi, prin urmare, nu vă veţi plictisi. Sunt în plan câteva dispute, dar e bine să puneţi lucrurile la punct. în plus, Marte aflat în orice zodie de foc trece rapid peste orice!
Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
în jurul datei de 13 august puteţi intra într-o dispută despre bani cu partenerul de afaceri sau cu cel de viaţă, dar nu vă îngrijoraţi, n-o să dureze. Cel mai bun lucru pe care-l puteţi face este să fiţi siguri că partenerul îşi înţelege responsabilităţile – dar, până la urmă, nici stabilirea unei contribuţii lunare nu face rău nimănui.

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 24 august impulsivul Marte va trece pe lângă prudentul Saturn, în casă a şaptea, a parteneriatelor. Ambele planete guvernează uniformele şi ocupaţiile care le presupun, aşa că fiţi gata de luptă! Fără viteză şi SMS-uri în timp ce conduceţi maşina. Iar dacă vi se pare că o anumită persoană vă poate băga în bucluc, încredeţi-vă în instinct şi evitaţi-o.

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 2, 10, 18, 27, 28
Zile nefavorabile: 5, 6, 7, 19, 20, 30
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI