Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină de pe 6 decembrie din propria zodie îşi va uni eforturile cu trigonul favorabil dintre surprinzătorul Uranus şi curiosul Mercur aflat în la fel de iscoditorul Săgetător. Această echipă vă va inspira fără îndoială să exploraţi diferite modalităţi de a trata monogamia, dar mai există şi posibilitatea să dezvoltaţi un anumit interes faţă de cupluri. Indiferent dacă sunteţi pregătit sau nu, poate că a venit momentul să obţineţi acea diplomă în consultanţă.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Toate parteneriatele din viaţa dumneavoastră au acum prioritate. E posibil să aveţi senzaţia că vă scapă ceva. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când planetele din optimistul Săgetător vă tranzitează casa a şaptea, a relaţiilor. Misiunea dumneavoastră este să decideţi dacă într-adevăr se întâmplă ceva bun în acest sector.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Sociabila Venus, stăpâna planetară a băierilor pungii, se află în casă a şaptea, a relaţiilor. Până pe 10 decembrie, probabil că veţi fi pregătit să achitaţi nota de plată pentru a-i face plăcere partenerului. în acest punct, Venus va pătrunde în seriosul Capricorn, casa a opta, a resurselor comune, a împrumuturilor şi a datoriilor, aşa că s-ar putea să faceţi un pas înapoi din domeniul distracţiilor.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Din nou, în jurul datei de 15 decembrie, imprevizibilul Uranus va formă cu rigurosul Pluton o cuadratură solicitantă. Această încleştare a Titanilor astrologiei va semăna zâzanie între casa a opta, a resurselor comune, şi casa a unsprezecea, a prietenilor şi apartenenţei de grup. Ce se poate întâmpla? Fiind implicat Uranus, aproape orice, ca să fim sinceri. Nu veţi suporta niciun fel de cenzură, la nivel personal sau la cel al cauzei dumneavoastră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,4, 5,12,13,14, 26,27
Zile nefavorabile: 15, 16, 19, 20, 23, 24, 25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI