Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Până pe 9 decembrie, Mercur, planeta guvernatoare, va parcurge vesela şi amuzantă zodie a Săgetătorului, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale, oferindu-vă toate motivele să participaţi la întâlniri şi evenimente sociale plăcute — toate se găsesc în capul listei cu „activităţi favorite”. Distraţi-vă, dar nu exageraţi cu mâncărurile consistente şi cu băuturile tari.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: începând cu data de 4 decembrie, Venus se va afla în Scorpion. Cu toţii vom avea tendinţa să ne cuibărim într-un loc slab luminat, alături de persoana iubită, dar nu uitaţi că o mulţime de lume aşteaptă să vă duceţi la petreceri şi să învioraţi atmosfera. Serios, nu faceţi nazuri! Doar vă puteţi abţine câteva ore.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Pe 9 decembrie, atunci când Mercur va pătrunde în înţeleapta zodie a Capricornului, pentru Gemeni casa a opta, a resurselor comune, veţi începe să vedeţi mai clar imaginea de ansamblu a sectorului financiar. Dacă doriţi să rezolvaţi o problemă cu un fost partener, veţi găsi cu uşurinţă informaţiile de care aveţi nevoie. Nu vă stricaţi vacanţa din cauza asta.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Venus şi Jupiter vor forma un sextil plin de energie pe 24 decembrie, tocmai la timp pentru o vacanţă minunată. Aceste două planete aduc întotdeauna îmbrăţişări şi râsete, aşa că nu refuzaţi invitaţiile la întâlnirile de sezon. Aşezaţi-vă sub vâsc. E momentul să nu vă mai îngrijoraţi din cauza banilor şi a serviciului şi să încercaţi sentimente pozitive.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,6, 7, 8, 11, 12, 24, 25

Zile nefavorabile:3, 4. 13. 14. 19. 20. 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI