Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Cerul debordează de energiile zodiilor de aer, ca şi de planete în semne de foc, un element pe care-l găsiţi amuzant şi incitant – aşa că puteţi conta pe o viaţă socială extrem de activă. Veştile despre apropiata vacanţă sunt şi mai bune, atunci o mulţime de trigoane paşnice şi sextile incitante vă vor aduce reuniuni vesele şi prieteni noi.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Câteva planete vor pătrunde în imprevizibila zodie a Vărsătorului, casa a noua, a relaţiilor cu persoane aflate departe, tocmai la timp pentru o vacanţă minunată. Vă puteţi aştepta să vedeţi câteva chipuri cărora le-aţi dus dorul. Fie că vă duceţi la ei, fie că vin ei la dumneavoastră, îmbrăţişările nu vor conteni.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Generozitatea şi abundenţa se află pe agenda astrologică a acestei luni graţie expansivului şi extravagantului Júpiter aflat în Balanţă. Veţi fi tentaţi să cheltuiţi peste măsură, lucru care vă poate împovăra în viitorul apropiat. Rezistaţi impulsului de a o lua razna. Cele mai bune daruri pe care le puteţi face sunt timpul dumneavoastră, atenţia şi iubirea.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Planeta care vă guvernează zodia, Mercur, va intra în mişcare aparent retrogradă pe 19 decembrie. Deoarece sunteţi mai sensibili la toanele ei decât cei mai mulţi dintre noi, este posibil ca până la sfârşitul lunii să aveţi unele dificultăţi în legătură cu o călătorie sau greutăţi de comunicare. Detectarea problemelor reprezintă cheia. Faceţi plinul maşinii, verificaţi uleiul şi asiguraţi-vă că aveţi în portbagaj roata de rezervă. Ah, şi nu uitaţi de adrese.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,3,6, 9, 11,24, 25
Zile nefavorabile : 10,19, 31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI