Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Februarie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Odată cu Lună Plină din Leu de pe 14 februarie, veţi avea chef de conversaţii însufleţite, de puzzle-uri şi de noi cunoştinţe. în primul rând, ar trebui să vă răsfăţaţi. Dacă sunteţi singur, nu se ştie niciodată cine se uită pe furiş peste umărul dumneavoastră şi vă suflă definiţia pe care o căutaţi dezlegând un careu de cuvinte încrucişate. Oricum, nu poate fi o persoană plictisitoare.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Planetele din Vărsător, casa a noua, a comunicărilor la distanţă, vă vor determina fară îndoială să căutaţi o persoană pe care n-aţi mai văzut-o sau auzit-o de multă vreme şi care va fi extrem de încântată de restabilirea legăturii. Dacă n-o puteţi găsi, încercaţi prin intermediul reţelelor sociale.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Indiferent la ce fel de asociere de afaceri vă gândiţi, dacă puteţi aştepta până pe 24 februarie pentru a semna contractul, veţi folosi apoi energia combinată a stabilului Saturn şi a lui Venus, zeiţa dragostei şi a banilor. Aceasta este echipa ideală pentru a lua decizii financiare. Până atunci, trageţi de timp sau mituiţi pe cineva. (Glumesc!)

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Situaţia devine încordată în legătură cu un superior care vă oprimă. în jurul datelor de 11 sau 19 februarie vă veţi confrunta probabil cu duşmanul şi va trebui să decideţi dacă menţineţi pacea sau vă afirmaţi punctul de vedere. Grea hotărâre – mai ales că tuturor planetelor din Vărsător nu prea le convin umilinţa şi ploconelile în faţa superiorilor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 8, 9, 15, 16, 20, 22, 23, 24
Zile nefavorabile: 10,11, 14,18,19, 25, 26, 28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI