Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Februarie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Februarie Plină de pe 3 februarie va străluci în incandescentă şi dramatică zodie a Leului, casa a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. Deşi aţi fost întotdeauna vorbăreţ, acum farmecul dumneavoastră este de-a dreptul irezistibil. Misiunea constă în a folosi acest har pentru a aduce un pic de magie în viaţa cuiva.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 20 februarie, Venus îşi va croi drum prin agresiva zodie a Berbecului, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor, unde se va întâlni cu vechiul ei iubit, Marte, şi cu emotiva Lună. Acest trio pătimaş va insista să preluaţi frâiele unei adunări al cărei lider a eşuat în mod evident să-şi facă datoria. încercaţi totuşi să nu enervaţi pe nimeni.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şi succes: Dacă vă gândiţi la investiţii, acţionaţi pe 8 februarie. Venus, guvernatoarea chestiunilor băneşti, îl va activa pe Pluton din casa a opta, a finanţelor comune, momentul fiind favorabil investiţiilor. De asemenea, este un moment minunat pentru a intra în graţiile unui personaj cu autoritate. Nu e nicio ruşine să vă faceţi remarcat.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: între 19 şi 22 februarie, un grup de planete va pătrunde furtunos în zodia Berbecului, casa a unsprezecea pentru Gemeni, cea a prietenilor şi a apartenenţei de grup, iar programul social va exploda. Poate că un nou prieten a intrat în viaţa dumneavoastră şi vrea să vă prezinte celor din mediul său. Sau poate că sunteţi în căutare de noi cunoştinţe interesante.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 3, 19, 24, 25, 26

Zile nefavorabile:1,6, 20,21,22, 23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI