Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Februarie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Lună Nouă de pe 8 februarie din Vărsător va avea loc în casă a noua, a educaţiei. E posibil să doriţi dintr-odată să vă înscrieţi la un curs pentru a vă îmbogăţi CV-ul sau pentru a dobândi cunoştinţe despre o nouă profesie. Fiind vorba despre energia Vărsătorului, probabil că sunt implicate şi computerele, aşa că vă distraţi sigur, indiferent care va fi subiectul.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Soarele, Mercur şi Venus, trecând prin imprevizibila zodie a Vărsătorului, vor aglomera luna această casă a noua. Aici e vorba de prieteni şi de persoane dragi aflate departe, aşa că, în cazul în care vă e dor de cineva, este imposibil să rezistaţi tentaţiei de a lăsa totul baltă şi de a-i face o vizită. Dacă se poate, fiţi spontani.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează banii şi se va afla la începutul lunii în casă a opta, a resurselor comune şi a aranjamentelor financiare. Dacă aveţi nevoie de un împrumut, depuneţi cererea înainte de 16 februarie. Dacă un membru al familiei vă cere ajutorul în jurul datelor de 6 sau 7 februarie, va trebui să luaţi rapid o decizie. Să fie oare pentru prima dată – sau prima din multe alte dăţi?

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 22 februarie îşi face apariţia în casă a patra, a căminului, a familiei şi a problemelor domestice, adică în practică şi respectabila zodie a Fecioarei. Dar confuzul şi visătorul Neptun va forma o opoziţie cu aceasta. Neptun se află întotdeauna prin preajmă atunci când apar neînţelegerile. Faceţi din comunicare o prioritate.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 3, 8, 13, 16, 25
Zile nefavorabile: 5, 7, 22, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI