Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Ianuarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: întotdeauna aţi fost atras de energia Vărsătorului, nu-i aşa? Iată, aşadar, o zodie cu care puteţi avea o relaţie. Vărsătorul este la fel de curios ca dumneavoastră, la fel de priceput la computere şi, în plus, foarte amuzant! Prin urmare, pe 11 ianuarie, atunci când Mercur, planeta care vă guvernează zodia, trece în acest semn de aer, ritmul vieţii – şi îndeletnicirea dum neavoastră favorită, conversaţiile – se înteţesc.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta veţi avea parte de câteva confruntări. Deşi cele mai multe vor implica axa problemelor băneşti, patru planete aflându-se în casă a opta, a finanţelor comune, e posibil să vă treziţi în mijlocul unor discuţii aprinse legate de „ce-i al meu şi ce-i al tău”. Dacă e cazul să stabiliţi repere mai stricte, faceţi-o în mod paşnic în ziua de 11 ianuarie.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Luna Plină de pe 15 ianuarie din Racul orientat către familie va lumina axa banilor, alături de planetele din casa a opta, a resurselor comune, putând ieşi la suprafaţă anumite neînţelegeri vechi legate de finanţe. Misiunea dumneavoastră este să rămâneţi calm şi să vă stăpâniţi emoţiile, indiferent de ce se întâmplă. Generosul Jupiter vă acoperă spatele, aşa că nu aveţi motive de îngrijorare.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Un grup de planete din harnicul şi moralul Capricorn ocupă casa a opta, a finanţelor comune şi a întâlnirilor intime, aşa că e cazul să fiţi mai precaut decât de obicei în legătură cu aceste domenii. Dacă sunteţi gata să încheiaţi o afacere, verificaţi totul împreună cu un profesionist experimentat în jurul datei de 11 ianuarie şi mergeţi pe mâna lui.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,7,11,12,17,19,24,30
Zile nefavorabile: 1,2,3,5,16,25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Ianuarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI