Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Lună Nouă din Vărsător de pe 20 ianuarie vă va activa casa a noua, a studiilor superioare şi a călătoriilor, iar mintea dumneavoastră deja neastâmpărată va simţi nevoia de distracţii. Dacă încă nu aţi pus la cale vreo aventură care să se desfăşoare într-un loc îndepărtat şi deocamdată nu puteţi pleca, luaţi o broşură de la o facultate din apropiere şi vedeţi care sunt opţiunile. Studiul vă dă întotdeauna senzaţia de prospeţime.

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus îşi va petrece cea mai mare parte din lună în imprevizibila zodie a Vărsătorului, zburdând veselă prin casa a noua, a relaţiilor la distanţă şi a locurilor îndepărtate. Vă gândiţi la propriile origini şi probabil că vă e dor de toţi cei care joacă un rol important în amintirile dumneavoastră. De ce să nu faceţi o călătorie spontană pe 13 sau 14 ianuarie? Cu siguranţă că vor fi încântaţi să vă vadă.

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Ianuarie Plină de pe 4 ianuarie, din zodia Racului cea orientată spre familie, va lumina casa a doua, a finanţelor, îndemnându-vă să faceţi din cămin un loc de muncă. Gândiţi-vă la hobby-ul despre care prietenii spun mereu că, deoarece sunteţi atât de priceput, ar trebui să-l transformaţi într-o afacere. De ce să nu încercaţi, măcar în weekenduri?

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Dacă un superior sau o persoană mai în vârstă vă face viaţa grea pe 15 ianuarie, nu reacţionaţi exagerat, în această zi, categoricul Marte va forma o cuadratură cu seriosul Saturn, cerându-vă să vă folosiţi inteligenţa pentru a ocoli obstacolele şi amânările. Gândiţi-vă că e o probă şi nu vă manifestaţi frustrarea.

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 13, 14, 20, 22, 27

Zile nefavorabile:1, 2, 3, 15. 19, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI