Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Luna aceasta, vedeta spectacolului este fermecătoarea Venus, care se va afla până pe 23 ianuarie în incandescentul şi amuzantul Săgetător, casa a şaptea, a parteneriatelor. Venus este foarte sociabilă şi extrem de prietenoasă atunci când se găseşte în Săgetător. Din fericire, nu aveţi nevoie de mai mult şi nu vă deranjează dacă, după o seară petrecută cu folos, a doua zi dimineaţă căscaţi din răsputeri. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus, zeiţa iubirii, va petrece cea mai mare parte din lună în casă a şaptea, a parteneriatelor, adică în Săgetător, o zodie cu care aveţi în comun curiozitatea şi neastâmpărul. Sub acest semn stau toate întâlnirile, iar dacă sunteţi singuri, statutul vi se poate schimba în jurul datei de 12 ianuarie. Ciuliţi urechile la un povestitor cu un accent încântător.

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus mai guvernează şi problemele băneşti. Pentru că straiele împrumutate de la Săgetător o fac să se simtă extrem de generoasă, este posibilă una dintre următoarele situaţii: fie să oferiţi un împrumut sau un dar deghizat în împrumut unei persoane mult prea mândre pentru a accepta ceea ce consideră a fi o pomană; fie, dacă aveţi nevoie de un ajutor financiar, să nu trebuiască să-l căutaţi prea departe.

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur, planeta guvernatoare, va fi în mişcare retrogradă până pe 25 ianuarie, în casă a opta, a partenerilor intimi. Dacă aveţi senzaţia că cineva vă trimite semnale amestecate, probabil că le interpretaţi greşit. încercaţi să fiţi răbdători şi aşteptaţi cel puţin până îşi reia mersul direct înainte de a lua decizii definitive legate de o relaţie.

Horoscop Lunar Gemeni Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,12, 13, 14, 23, 30
Zile nefavorabile: 5, 7, 24, 25, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Ianuarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI