Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Iulie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - June - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Surprinzătorul Uranus şi vigurosul Pluton încă se mai confruntă prin intermediul cuadraturii care afectează casa a unsprezecea, a prietenilor şi grupurilor, şi casa a opta, a partenerilor intimi şi a resurselor comune. Nu e deloc momentul pentru a împrumuta bani unui prieten, mai ales dacă nu e vorba de mărunţiş. Orice încercare de a schimba Sistemul din rădăcini se va lovi de o anumită rezistenţă. Liniştiţi-vă într-un mediu familiar.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Incandescentul Marte va petrece o ultimă lună în casă a cincea, a idilelor, îndemnându-vă să vă apropiaţi de cineva necunoscut şi să-i daţi bună ziua. Dacă, în ultimele şapte luni, n-aţi întâlnit nicio persoană exotică, acum fiind prima dată când vi se întâmplă acest lucru, ţineţi-vă bine. Dacă aveţi deja o asemenea cunoştinţă, nu încercaţi s-o distraţi. Stingeţi lumina şi totul va fi în ordine!

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Soarele, Mercur şi Venus se vor afla luna aceasta în casă a doua, a finanţelor personale, îndemnându-vă să cheltuiţi timp, bani şi resurse pentru diverse probleme legate de familie şi cămin. Ceva neaşteptat vă determină să folosiţi cârdul de credit pe 8, 19 sau 24 iulie. Poate că nu e o idee proastă să cumpăraţi un loz în plic – numai unul – pe 24 iulie. De asemenea, sunt posibile diverse chilipiruri.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: în jurul datelor de 4, 22 şi 28 iulie pot apărea anumite discuţii în contradictoriu legate de „ce-i al meu şi ce-i al tău”, iar dacă sunteţi pe cale să vă despărţiţi de un partener alături de care aţi trăit sau de care aţi fost legat prin relaţii financiare, lucrurile pot deveni litigioase. Misiunea dumneavoastră constă în a angaja un profesionist care să vadă ce se ascunde în spatele unui text neclar.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,12,13, 30
Zile nefavorabile: 3, 4,8, 18,19, 22, 24, 28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI