Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iunie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Iunie Plină din Săgetător de pe 2 iunie va pune pe jar axa relaţiilor. Dacă nu aveţi un partener, s-ar putea ca o persoană care locuieşte destul de departe să vă pară mai atractivă decât cineva de pe partea opusă a străzii. în general, veţi fi atras de un accent interesant şi de personaje care nu arată şi nu se poartă precum cele pe care le cunoaşteţi.

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: între 6 şi 8 iunie, patru planete vor conspira pentru a vă prezenta unei persoane străine pe care o veţi convinge rapid că merită să se mute în oraş. Una dintre acele planete este Venus, aflată în Leu, căreia îi plac spectacolele, aşa că e posibil să aveţi în agendă un pic de teatru. Nu vă pierdeţi cumpătul nici chiar dacă vreţi să daţi gata pe cineva.

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Atunci când Venus se află în Leu, orice întreprindere creativă decurge bine, iar pentru că ea va fi mai toată Iunie în casă a treia, a comunicării, principala dumneavoastră aptitudine se va face simţită. Fie că vorbiţi, fie că scrieţi, veţi avea sorţi de izbândă – poate chiar şi o slujbă nouă – atâta timp cât vă lăsaţi inteligenţa să se manifeste. Nu fiţi sfios!

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Pe 14 iunie, Soarele şi Marte vor intra în conjuncţie în zodia dumneavoastră natală. Cele două mingi de foc din cer vor provoca o explozie extrem de puternică. E de la sine înţeles că nervii dumneavoastră vor fi întinşi la maximum, aşa că, dacă vă plictisiţi, găsiţi ceva de făcut şi consumaţi acea energie. Sportul este o astfel de supapă, dar multe râsete pot atinge acelaşi ţel.

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 5, 6, 8, 9, 10, 16, 28

Zile nefavorabile: 13, 14, 22. 23. 24

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI