Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iunie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Dacă aveţi chef de o excursie, weekendul care începe din 9 iunie reprezintă o perioadă potrivită. Venus, aflată în Gemeni, va intra în legătură cu spontanul Uranus, îndemnându-vă să lăsaţi deoparte programul. Luaţi cu maşina toată gaşca şi îndreptaţi-vă spre o destinaţie necunoscută. Nu uitaţi să verificaţi uleiul înainte de a pleca la drum!

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Relaţiile pot deveni nesigure în cursul acestei luni. Soarele şi Venus vor forma pe rând aspecte tensionate cu seriosul Saturn din casa a şaptea, a parteneriatelor. în cazul în care vă confruntaţi cu obstacole geografice, probabil că vă întrebaţi dacă poate funcţiona o relaţie cu o persoană aflată departe. Dacă cineva încearcă să vă controleze – ei bine, nu cred că mai e nevoie s-o spunem, dar nu toleraţi o astfel de situaţie.

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează problemele băneşti, iar în jurul datelor de 2 şi 3 iunie se pare că se va confrunta cu o stare de confuzie, dar şi cu obstacole din cauza lui Neptun şi a lui Saturn. Nu intraţi în panică. Aşteptaţi până pe 12 şi 13 iunie, când veţi dispune de datele necesare pentru a face o alegere corectă – şi aşteptaţi-vă ca informaţiile să provină dintr-o sursă surprinzătoare!

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Lună Nouă de pe 5 iunie şi Luna Plină de pe 20 iunie vor activa axa relaţiilor şi e posibil să descoperiţi că o anumită persoană nu a fost sinceră cu dumneavoastră. Va trebui să faceţi cercetări pentru a afla exact ce se întâmplă, dar, graţie norocosului Jupiter şi hotărâtului Pluton, pe 26 iunie veţi căpăta răspunsurile de care aveţi nevoie.

Horoscop Lunar Gemeni Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 8,12, 13, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1, 2, 4, 6, 14, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI