Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Mai 2016

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2016

Horoscop Lunar Gemeni Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Soarele, Venus şi Mercur vor forma pe rând trigoane cu Jupiter, aflat în casă a patra, a căminului şi a familiei. Dacă până acum nu aţi planificat o reuniune de familie, treceţi la treabă! Zilele de 10 şi 12 mai arată minunat, dar dacă trebuie să aşteptaţi weekendul, nu-i nimic. Chemaţi-i pe toţi şi încingeţi grătarul.

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 24 mai Venus pătrunde în Gemeni, conferind magnetism şi farmec personalităţii dumneavoastră sociabile şi atrăgătoare. Va ploua cu invitaţii şi oferte. Chiar pe 24 mai, ea se va confrunta cu Marte, aşa că sunt posibile câteva scântei, dar reţineţi – Marte guvernează pasiunea, aşa că există o mulţime de căi prin care această opoziţie se poate termina cu bine.

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
, Toate planetele din Taur vor forma trigoane favorabile cu generosul Jupiter şi cu hotărâtul Pluton, iar pentru că Taurul este un magnet natural pentru bani, apar şi oportunităţile de a realiza ceva important. Această lună este extraordinar de favorabilă împrumuturilor, moştenirilor şi resurselor comune, mai ales în zilele de 10, 11, 12 şi 30 mai. Dacă prospectaţi piaţa, un post în aceste domenii poate fi disponibil după 27 mai.

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Sociabilul Jupiter şi prudentul Saturn vor forma o cuadratură dificilă pe 26 mai, iar pentru că zodiile alese să constituie câmpul de luptă sunt meticuloasa Fecioară şi mai puţin scrupulosul Săgetător, e posibil să vă scape ceva dacă nu ascultaţi cu atenţie un profesor sau un personaj cu autoritate. Este tipul de energie care face din ţânţar armăsar.

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,9, 10, 11,20, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 25, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI