Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Mai 2017Horoscop Lunar Gemeni Mai 2017

Horoscop Lunar Gemeni Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Mercur, guvernatorul planetar, a petrecut şase săptămâni în alertă zodie a Berbecului, aşa că nu v-a fost uşor să vă mai şi relaxaţi. Veţi fi bucuroşi să aflaţi că pe 16 mai, când Mercur pătrunde în robustul şi senzualul Taur, situaţia se va schimba. Ca bonus, această energie sentimentală se va afla vreme de trei săptămâni în slab luminată casă a douăsprezecea. Minunat, într-adevăr – sau măcar odihnitor!

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus va petrece luna în nerăbdătorul Berbec, casa a unsprezecea, a grupurilor. Dacă se întâmplă ca un prieten sau o prietenă să vă atragă mai mult decât la un simplu nivel platonic, vorbiţi-i despre asta – imediat. Dacă aveţi răbdare, poate că nu va trebui să rostiţi niciun cuvânt. Aruncaţi-i o privire încărcată de subînţeles pe 23 sau 24 mai. Ar trebui să fie suficient.

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pentru că, până pe 20 mai, Soarele se află la datorie în zodia Taurului, robustă şi mare amatoare de confort, iar Mercur i se alătură şi el pe 16 mai, probabil că nu veţi avea chef de prea multă mişcare, aşa că agendă socială va fi mai săracă decât de obicei. Totuşi, după o vreme, chiar şi mâncarea comandată la pachet devine scumpă. Cât timp a trecut de când n-aţi mai gătit?

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
O mulţime de energii cardinale din data de 22 mai pot îngreuna startul săptămânii de lucru. Dacă sunteţi copleşiţi de sarcini suplimentare imediat ce intraţi în birou, impulsul de a da bir cu fugiţii ar putea reveni. Asiguraţi-vă că există un plan B înainte de a vă da demisia.

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,12, 15, 17, 25, 26, 30
Zile nefavorabile: 5,6, 10, 11, 16, 27


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI