Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Mercur, planeta care vă guvernează zodia natală, începe luna rămânând pe loc, asta însemnând că, virtual, s-a oprit din cursă şi nu mai transmite energie cu viteza obişnuită. în această scurtă perioadă, probabil că nu veţi mai găsi informaţiile de care aveţi nevoie ori planurile legate de studii sau călătorii vor fi îngreunate de diverse erori birocratice. Aveţi răbdare. Nu durează decât o săptămână.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Pe 1 martie, pasionalul Marte va intra în mişcare retrogradă, oferindu-ne suficiente motive pentru a petrece următoarele săptămâni revizuind o decizie recentă. în cazul dumneavoastră, se va afla în casă a cincea, a idilelor, recreerii şi relaţiilor cu copiii. Chiar dacă nu aveţi la fel de multă iniţiativă şi energie ca de obicei, nu recurgeţi neapărat la ajutoare medicale.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi succes: Generosul Jupiter rămâne deocamdată în casă a doua, a finanţelor. Partea dificilă constă în decizia legată de utilizarea micului câştig financiar apărut. Prima reacţie va fi să-l cheltuiţi pentru familie, dar mai gândiţi-vă. Când a fost ultima dată când aţi cumpărat ceva pentru propria persoană – şi pentru partenerul de viaţă?

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna Plină de pe 16 martie din casa a patra, a căminului şi a aspectelor domestice, va străluci asupra unui reproş venit din partea cuiva drag: munciţi prea mult, cel puţin după părerea sa. Aşezaţi-vă şi staţi de vorbă – aşa cum numai dumneavoastră sunteţi în stare. Vestea bună e că presiunea de la serviciu e pe cale să slăbească.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 1, 2, 12, 13, 14, 18, 27, 28, 29
Zile nefavorabile: 10,11,15,16,17,22,23
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI