Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 3 martie, generosul Jupiter din Leu va forma un trigon favorabil cu surprinzătorul Uranus, activând casa a treia, a comunicării, şi casa a unsprezecea, a grupurilor. Se pare într-adevăr că o să jucaţi puţin teatru, indiferent unde vă aflaţi, dar dacă aveţi astfel de înclinaţii, încercaţi-le cu o trupă de improvizaţie.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 16 martie e posibil că orele petrecute la serviciu să devină o problemă în relaţia cu partenerul de viaţă, aşa că pregătiţi-vă să faceţi un compromis. E adevărat, eforturile necesită timp, iar în ultima vreme aţi fost extrem de ambiţios, dar şi problemele de acasă trebuie rezolvate. Din fericire, un gest romantic izvorât din inimă poate pune lucrurile la punct.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: După ce, pe 17 martie, Venus intră în zodia practică a Taurului, veţi simţi nevoia să vă retrageţi puţin din lumea exterioară. Venus va fi în casă a douăsprezecea, a intimităţii, pretinzându-vă să petreceţi un timp alături de cei dragi, răsfaţându-i şi simţindu-vă bine. Aţi muncit din greu o perioadă foarte lungă. Acum relaxaţi-vă puţin.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Eclipsa solară totală de pe 20 martie va avea loc în casă a zecea, a carierei şi a relaţiilor cu reprezentanţii autorităţii. Ea va purta straiele zodiei Peştilor. Dacă nu vă exprimaţi clar, un superior sau o persoană mai în vârstă v-ar putea înţelege greşit motivele. Rostiţi exact ceea ce vreţi să spuneţi. Nici mai mult, nici mai puţin.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2,3, 9, 25

Zile nefavorabile:4, 10, 11, 15, 16, 26, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI