Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Venus, aflată în casă a noua, a călătoriilor şi a studiilor, va insista – fermecător, desigur – să vă lărgiţi orizontul. Să fie oare vorba despre o călătorie lungă? Ori despre câteva ore de curs pentru a stăpâni un nou program informaţional? Nu contează alegerea, atâta timp cât ea vă alimentează mintea curioasă şi spiritul neastâmpărat.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Soarele şi Mercur vor pătrunde în casă a unsprezecea, a prietenilor, pe 20 şi 22 martie şi vor purta straiele incandescentului şi categoricului Berbec. Asta poate însemna că focurile de artificii vor izbucni în mijlocul grupului pe care-l frecventaţi. Pentru că Berbecul este o zodie pătimaşă, e posibil ca o persoană la care nu v-aţi gândit până acum decât în mod platonic să devină brusc atrăgătoare.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Problemele băneşti pot deveni luna aceasta puţin cam confuze, mai ales dacă v-aţi străduit să obţineţi o mărire de salariu, o primă sau o promovare, iar acest lucru nu se întâmplă. Vinovaţii astrologiei sunt Mercur şi Venus din Peşti, casa a zecea, a carierei. Lămuriţi-vă asupra faptelor înainte de a rupe toate punţile de legătură. E posibil să vi se pregătească ceva în culise.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 20 martie Venus se va întâlni cu Neptun. O asemenea pereche este foarte romantică, aşa că s-ar putea să daţi peste iubirea vieţii dumneavoastră şi e posibil să fie vorba de o notabilitate sau de un superior. Pe de altă parte, poate că vă încrucişaţi drumurile cu o persoană care pare perfectă, dar instinctul vă spune că nu e bine să daţi fuga în Las Vegas.

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 1,2,7,16, 24,31
Zile nefavorabile 4, 5, 10, 14, 20, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI