Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: La sfârşitul lunii, o paradă va reuni mai multe planete în binevoitoarea zodie a Săgetătorului, semnul opus Gemenilor şi adesea preferat de aceştia. Ele se vor infiltra în casă a şaptea, a parteneriatelor, determinându-vă să vă distraţi pe cinste alături de un companion interesant, fără să vă faceţi griji în legătură cu viitorul. Nu ascultaţi ce zice lumea. Nimeni nu vă interzice să vă distraţi, dar nu uitaţi de consecinţe.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Probabil că, spre sfârşitul lunii, veţi fi dornic să faceţi experienţe alături de parteneri. Un grup de planete din nesăbuitul Săgetător va invada casa a şaptea, a parteneriatelor, îndemnându-vă să vă duceţi într-un loc în care n-aţi mai fost niciodată. Asta poate însemna că, brusc, veţi fi interesat de un străin exotic cu un accent atrăgător, dar dacă sunteţi mulţumit de situaţia actuală supravegheaţi-vă comportamentul.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: în prima parte a lunii, Venus se va afla în Scorpion, casa a şasea, a muncii. Această energie va reprezenta un capital minunat, mai ales dacă aţi încercat să faceţi impresie la un interviu pentru un post mai bun. De asemenea, e posibil să decideţi că a venit vremea să vă îngrijiţi de sănătate. începeţi cu un program de exerciţii fizice.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Lună Nouă de pe 22 noiembrie din Săgetător, casa a şaptea, va activa domeniul relaţiilor. Un astfel de fenomen aduce după sine începuturi, mai ales dacă sunteţi singur. Dacă nu, pregătiţi-vă de o schimbare majoră legată de cel puţin una dintre relaţiile importante.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3,11,17,21,27
Zile nefavorabile: 8, 9,12,13, 22, 26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI