Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Noiembrie Plină din zodia natală are loc pe 25 noiembrie. Ea va face echipă cu incandescentul Marte şi cu Mercur, planeta guvernatoare, pentru a vă determina să puneţi capăt unei relaţii. Dacă aţi făcut-o deja, dar simţiţi că pentru dumneavoastră încă nu s-a sfârşit, alegeţi această zi pentru o ultimă discuţie, apoi lăsaţi totul în urmă.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 2 noiembrie, iubitoarea Venus şi hotărâtul Marte se vor întâlni într-un perfect echilibru al energiilor feminine şi masculine. Aceste două planete combină atracţia şi căutarea pentru a produce pasiune şi, de vreme ce au ales ca punct de întâlnire casa a patra, a emoţiilor, nu e greu de imaginat că veţi avea parte de îmbrăţişările persoanei iubite.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Dacă aveţi de gând să faceţi o investiţie, data de 13 noiembrie e perfectă pentru oficializarea ei. Aveţi de partea dumneavoastră patru aliaţi astrologiei, iar unul dintre ei – seriosul Saturn – vă oferă şi sfaturile unui profesionist reputat. Dar nu puneţi la bătaie ceea ce nu aveţi.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: : Lună Nouă va avea loc în intensă şi erotica zodie a Scorpionului pe 11 noiembrie, adică exact în casă a şasea, a muncii şi a relaţiilor cu colegii de serviciu. Dacă aveţi impresia că cineva vă vorbeşte de rău pe la spate, înainte de a lansa acuzaţii asiguraţi-vă că acesta este adevărul. Există şansa ca tocmai cei vizaţi să vă fie cei mai buni aliaţi.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5, 6, 10, 13, 14, 22, 25
Zile nefavorabile:1,2, 3, 16, 17, 20, 24, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI