Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Iată o altă lună plină de distracţii, care vă este adusă prin bunăvoinţa planetelor din Săgetător şi a lui Jupiter din Balanţă. Cu siguranţă că nu veţi avea parte de odihnă, dar nici nu veţi vrea să scăpaţi ceva din ceea ce v-a pregătit Universul. De fapt, surprinzătorul Uranus va produce în ultima clipă răsturnări de situaţie, iar planurile dumneavoastră se vor dovedi excelente.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Până pe 11 noiembrie, iubitoarea şi magnetica Venus se va afla la datorie în casă a şaptea, a parteneriatelor, iar pentru că şederea sa are loc în norocosul şi amuzantul Săgetător, probabil că vă veţi bucura de compania unor oameni generoşi şi sociabili – îndrăgostiţi şi prieteni. Şi să nu uităm că Jupiter se află în casă a cincea, a idilelor. Mai bine dublaţi doza de vitamine.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Din punct de vedere financiar, luna aceasta ar putea fi complicată, mai ales în ultima parte a lui noiembrie. Venus guvernează banii şi va pătrunde în precautul şi chibzuitul Capricorn pe 12 noiembrie, ceea ce o poziţionează tocmai în casă a opta, a resurselor comune şi a afacerilor financiare. între 24 şi 26 noiembrie s-ar putea să tăiaţi de pe listă câteva articole de lux.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Lună Nouă de pe 29 noiembrie se va afla în casă a şaptea, a parteneriatelor, indicând faptul că o schimbare apare la orizont. în aceeaşi zi, Venus va forma o cuadratură dificilă cu Uranus, care nu scapă niciodată ocazia de a vă aduce ultimul lucru pe care vi l-aţi fi putut imagina. Poate fi vorba de o nouă relaţie romantică sau de sfârşitul unei anumite situaţii.

Horoscop Lunar Gemeni Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 4,5,15, 16, 29
Zile nefavorabile : 3, 6, 24, 25, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI