Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - September - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Gemenii se adaptează cel mai uşor la schimbare. Astfel, atunci când Venus şi Soarele îl vor aspecta pe rând pe Uranus, în zilele de 7 şi 11 octombrie, probabil că veţi fi bine echipat pentru a face faţă influenţei lor. însă opoziţiile au tendinţa să se exprime mai curând prin comportare decât prin cuvinte, iar asta ar putea însemna că trebuie să decideţi dacă un prieten este în realitate un iubit – sau dacă un iubit ar fi mai potrivit ca prieten.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Soarele şi Venus acţionează în casă a cincea, a idilelor de moment, iar ambianţa Balanţei este cu siguranţă un cadru favorabil. însă pe 10 octombrie Mercur va reveni în Balanţă în mişcare retrogradă. Chiar dacă v-aţi simţit în al nouălea cer alături de o nouă cucerire, ar putea apărea informaţii care vă vor determina să regândiţi relaţia.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Dacă sunteţi implicat într-un parteneriat de afaceri, ori numai visaţi la unul, trebuie să urmăriţi atent evoluţia financiară. Lipsesc probabil prea multe detalii importante, iar de data asta v-ar fi de mare ajutor să angajaţi un profesionist experimentat şi neutru care să supravegheze negocierile.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: A pătrunde în lumea dumneavoastră înseamnă a susţine o dezbatere extrem de aprinsă, dar de tip intelectual. Luna aceasta, Universul pare să vă pregătească cel puţin o dată pentru o astfel de posibilitate. E vremea artificiilor, mai ales în jurul datei de 15 octombrie. Dacă nu vă luaţi prea în serios, s-ar putea ca la sfârşit să râdeţi de toată tărăşenia.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 13, 14, 15, 25, 27, 28
Zile nefavorabile: 4,6,7,11,23,26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI