Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 12 octombrie, casa a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie, va găzdui Lună Nouă din Balanţă, o zodie orientată spre parteneriate, căreia îi place să ne facă legătura cu cei care se dovedesc buni colegi de echipă. Indiferent dacă e vorba de o idilă, de muncă sau de prieteni, aţi face bine să fiţi atent la persoanele care vă ies astăzi în cale.

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Acum, după ce Saturn s-a instalat confortabil în casă a şaptea, a parteneriatelor, probabil că vă gândiţi serios să vă aşezaţi la casa dumneavoastră. Dacă vă vedeţi deja cu cineva, o seară elegantă ar reprezenta un bun început, dar nu vă opriţi aici. Lăsaţi să se înţeleagă că sunteţi interesat pe termen lung.

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Octombrie Plină din Taur soseşte pe 27 octombrie. Acesta este apogeul energetic al Lunii, iar Taurul se comportă ca un adevărat magnet atunci când e vorba de bani. Dacă aţi început recent o nouă slujbă sau chiar o afacere, acum e timpul să culegeţi roadele. Deocamdată, nu daţi sfoară-n ţară. Aşteptaţi până când aveţi cu ce vă lăuda.

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 30 octombrie, Soarele şi Neptun, planeta iluziilor, vor forma un trigon favorabil – reţeta perfectă pentru a îmbrăca un costum şi a merge la un bal mascat. Dacă v-aţi gândit deja la asta, purtaţi ceva exotic. Dacă nu, de ce să nu invitaţi acasă câţiva colegi de serviciu sau prieteni?

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:12, 13, 15, 23, 24, 30, 31
Zile nefavorabile:5, 6, 10, 16, 17, 25Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI