Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni – Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - September - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Avându-l de luna trecută pe Jupiter, amatorul de riscuri, în casă a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţie, probabil că sunteţi pregătiţi să vă amuzaţi de minune – dar ar fi bine să vă puneţi centura de siguranţă, deoarece Mercur e pe cale să-şi unească forţele cu el. Aşteptaţi-vă la călătorii scurte sau lungi, la conversaţii interesante şi la o mulţime de prieteni noi.

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă deocamdată sunteţi singuri, luna aceasta veţi avea o mulţime de ocazii să întâlniţi persoana potrivită. Universul vă va prezenta o mare varietate de persoane neobişnuite şi interesante, care vă vor fascina mintea curioasă, aşa că vă permiteţi să fiţi pretenţioşi! Distraţi-vă şi faceţi câteva „achiziţii”!

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Impulsivul Marte îşi petrece luna în casă a opta, a resurselor comune şi a afacerilor financiare. De obicei, acest lucru înseamnă că doriţi să vă riscaţi banii. Marte se află în precautul Capricorn, aşa că, dimpotrivă, probabil că de această dată veţi fi foarte atenţi la modul în care cheltuiţi banii şi extrem de preocupaţi pe ce se duc ei.

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Venus va pătrunde în casă a şaptea, a parteneriatelor, un lucru care poate fi minunat sau problematic. Dacă aveţi o relaţie fericită, v-ar trebui câteva aventuri împreună pentru a păstra vie pasiunea. Dacă sunteţi în căutarea unui nou partener, e posibil să daţi peste câteva persoane nu tocmai demne de încredere. Nu vă grăbiţi.

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6, 14, 17, 26
Zile nefavorabile : 2, 12, 13, 19, 22, 23
Horoscop Lunar Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI