Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Septembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - August - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Septembrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Balanţa şi Fecioara sunt responsabile de o atitudine prietenoasă, iar atunci când suntem influenţaţi de planetele din aceste zodii devenim inspiraţi în acest sens. Pe 2 septembrie, atunci când Mercur pătrunde în Balanţa iubitoare de echilibru, dorinţa de a face compromisuri atinge cote maxime. Pe 5 septembrie, atunci când Venus ajunge în minuţioasa zodie a Fecioarei, casa a patra, a căminului, vă veţi dedica toată energia pentru a avea o familie perfectă.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Guvernatorul dumneavoastră planetar se află pe moment în Balanţă. Toţi cei cu care v-aţi încrucişat până acum drumurile au reprezentat o companie minunată. Dacă aţi reuşit, oarecum în mod miraculos, să rămâneţi singur, după ce Soarele şi Venus vor intra pe 23 şi, respectiv, 29 septembrie în casă a cincea, a idilelor, ar trebui să acordaţi o atenţie deosebită cuiva care într-adevăr ştie să asculte.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Venus, zeiţa iubirii, va petrece cea mai mare parte a lunii în Fecioară, casa a patra, a căminului, emoţiilor şi aspectelor domestice, aducând cu ea graţie, tact şi discreţie în abordarea problemelor. Dacă aţi încheiat un parteneriat sau aţi contractat un împrumut pentru începerea unei afaceri, dezbateţi din nou situaţia între 5 şi 28 septembrie.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luna Plină de pe 8 septembrie va avea loc în Peşti, casa a zecea, a carierei şi a superiorilor, dar vă va activa şi casa a patra, a căminului. Vi se va părea că sunteţi împins spre două direcţii diferite – cel puţin două -, dar, dacă sunteţi atent, veţi găsi o cale de avansare, descoperind totodată cât de puţin vă ia să le faceţi pe plac celor dragi. Secretul este o atenţie continuă. Mai bine mai puţin decât nimic.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 3, 5,11,14, 21,25
Zile nefavorabile: 6,7,8,9,13,30
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Septembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI