Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2016

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Pe 9 septembrie, Jupiter, deschis şi amator de distracţii, pătrunde în Balanţă, un semn de aer înrudit cu Gemenii, aproape la fel de sociabil şi de prietenos. Acest tranzit îl plasează pe Jupiter în casă a cincea, a idilelor şi a partenerilor de distracţii, aşa că în anul următor s-ar putea să vă vină greu să vă concentraţi asupra muncii – în schimb, weekendurile vor fi incredibile.

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Adevărata veste bună este intrarea lui Jupiter în Balanţa orientată spre parteneriate. Această planetă generoasă nu prea dă atenţie limitelor şi are tendinţa să dezaprobe regulile, aşa că, dacă sunteţi singuri, vă puteţi aştepta la o veritabilă paradă de „solicitanţi” pentru posturile de îndrăgostiţi şi prieteni. Dacă întâlniţi o persoană încântătoare diferită de cele pe care le-aţi cunoscut până acum, veţi fi subjugaţi.

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
O luptă pentru putere legată de anumite chestiuni băneşti ar putea izbucni în jurul datei de 11 septembrie şi în mod sigur nu o susţineţi. Ca de obicei, la început încercaţi să fiţi corecţi şi nepărtinitori, dar dacă aveţi de-a face cu o persoană irascibilă sau egoistă s-ar putea ca acest lucru să nu fie posibil. Nu vă străduiţi prea tare. Anumiţi oameni refuză pur şi simplu să fie mulţumiţi.

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Eclipsele de pe 1 şi 16 septembrie vor face zgomot pe axa solară a căminului şi familiei în opoziţie cu munca şi cariera. Un timp, veţi avea senzaţia că sunteţi împinşi în toate direcţiile – sau cel puţin în două. Dacă aţi lucrat în ultima vreme mai mult ca de obicei şi aţi acceptat să faceţi ore suplimentare, probabil că familia va fi supărată. E momentul pentru câteva jonglerii.

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 7,8, 9, 19, 25, 30
Zile nefavorabile : 1,2, 12, 13, 14
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI