Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Iubitoarea Venus va pătrunde pe 5 aprilie în casă a opta, a intimităţii şi a resurselor financiare comune. Va fi învăluită în atmosfera visătoarei şi romanticei zodii a Peştilor, ceea ce poate reprezenta atât o binecuvântare, cât şi un blestem. Pe de o parte, momentele de intimitate cu partenerul vor căpăta aproape o aură mistică. Pe de altă parte, veţi fi predispus să ignoraţi neclarităţile din documente şi să vă supraestimaţi poziţia financiară.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Nu v-ar strica un bronz de primăvară, mai ales că îndelung răbdătorul dumneavoastră partener a fost foarte înţelegător cu programul de lucru din ultimele luni. Aveţi ocazia neaşteptată de a vă urca în maşină sau în avion cam pe 1 sau 2 aprilie, şi ar trebui să profitaţi de ea. Indiferent dacă plecaţi sau doar faceţi planuri de viitor, toate sistemele astrologice sunt pregătite să vă susţină.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Soarele, Mercur şi surprinzătorul Uranus vor agita apele în cursul lunii aprilie, aflându-se în casă a noua, iar dorinţa de a vedea ori de a face ceva diferit şi chiar de a trăi o aventură va fi de netăgăduit. Dacă nu aveţi chef de o excursie lungă, probabil că un weekend ar fi potrivit. De asemenea, poate că vă reluaţi studiile pentru a îmbogăţi un CV deja impresionant.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Ardeţi de nerăbdare să plecaţi undeva, nu-i aşa? Dacă partenerul simte acelaşi lucru, va fi greu să rezistaţi, însă planurile trebuie făcute cu grijă între 19 şi 24 aprilie, când responsabilităţile de la serviciu vă vor aduce cu picioarele pe pământ. Deşi încă nu vă daţi seama, dezvoltaţi capacitatea de a jongla cu munca şi distracţia – ceea ce, în final, reprezintă secretul succesului dumneavoastră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,17,18,19,25,26,29
Zile nefavorabile: 1, 3, 8,11,14,16, 21, 22, 23
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI