Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2015

Horoscop Lunar Leu Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Lună Nouă de pe 18 aprilie va activa din nou impulsul rebel de a pleca din oraş şi de a vă distanţa de responsabilităţi. O persoană dragă, aflată departe, vă poate căuta cu privire la o situaţie urgentă. Va cere ajutor, însă cosmetizarea unei situaţii proaste este doar o soluţie temporară. Oferiţi-i sfatul său căutaţi un consilier priceput care s-o ajute.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Seriosul Saturn pătrunde în casă a cincea, a idilelor, pregătind terenul pentru o relaţie cu o persoană mult mai în vârstă decât dumneavoastră. înainte de a renunţa la ea fără să-i fi acordat o şansă cât de mică, fiţi sigur că nu e vorba de îngrijorarea produsă de părerile celorlalţi – care nu ar trebui să conteze deloc.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Implicarea într-un proiect de grup s-ar putea dovedi extrem de profitabilă, mai ales dacă participaţi direct la derularea acestuia. Sunteţi obişnuit cu postura de conducător, iar acest lucru nu se va schimba, dar nu respingeţi din orgoliu o idee doar pentru că nu v-aţi gândit primul la ea. Fiţi deschis!

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: O eclipsă lunară totală va avea loc pe 4 aprilie în casă a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. Capacitatea dumneavoastră de a fermeca oamenii se manifestă din plin, mai ales dacă cineva vă cere să mediaţi o dispută. Afirmaţi-vă disponibilitatea, dar lămuriţi şi faptul că nu veţi lua partea nimănui bazându-vă doar pe sentimentele pe care le aveţi pentru persoana respectivă. Totul e să luaţi decizia corectă şi nepărtinitoare.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2,6, 11, 12,21,22,26, 28

Zile nefavorabile:4, 5, 7, 15, 17, 19, 20

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI