Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / August 2016

Horoscop Lunar Leu Agusut 2016

Horoscop Lunar Leu Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Lăsaţi la o parte relaxarea. Incandescentul Marte va pătrunde în casă a cincea, a tovarăşilor de distracţii, pe 2 august, iar evenimentul are loc în aventuroasa zodie a Săgetătorului. Marte favorizează descărcările de adrenalină, iar dumneavoastră vă plac aventurile, aşa că lucrurile se potrivesc de minune. Pregătiţi-vă să încercaţi ceva nou – şi să vă placă.

Horoscop Lunar Leu Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna Plină din imprevizibilul Vărsător va supraîncărca axa relaţiilor pe 18 august şi s-ar putea să decideţi brusc că nu vreţi să împărţiţi cu nimeni acea persoană necunoscută, atât de sexy. în acest caz, nu e neapărată nevoie să-i puneţi un inel pe deget, dar daţi-i de ştire că v-ar plăcea să deţineţi exclusivitatea.
Horoscop Lunar Leu Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
E posibil ca, în jurul datei de 13 august, să vină rândul unei datorii, deoarece autoritarul Saturn va forma atunci o cuadratură cu Venus. Nu veţi putea evita să resimţiţi această energie, prin urmare aşteptaţi-vă la un pic de tensiune, dar nu lăsaţi ca lucrurile să ajungă prea departe. Faceţi ce puteţi. Atâta timp cât încercaţi totul, vă puteţi relaxa.

Horoscop Lunar Leu Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Poziţia lui Saturn de pe 13 august mai poate fi problematică şi atunci când vine vorba să vă faceţi timp pentru distracţie. Această planetă aduce cu ea responsabilităţi – de fapt, unele suplimentare -, iar prezenţa lor în casă a cincea nu e un lucru pozitiv. Totuşi, dacă vă faceţi temele, s-ar putea ca o aventură spontană să apară ca din senin pe 16 august.

Horoscop Lunar Leu Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,15, 16, 29
Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 14, 22, 30
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI