Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / LUNA 2014

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: După doi ani şi jumătate de călătorie prin casa a patra, a căminului şi a problemelor domestice, seriosul Saturn, aflat în Scorpion, va trece mai departe. Această mişcare va marca începutul unui nou tip de libertate şi de securitate a chestiunilor familiale. Vă veţi simţi mult mai sigur în legătură cu fundamentul căminului. Următoarea misiune a lui Saturn este să vă determine să strângeţi cureaua atunci când vine vorba de frivolităţi. începeţi cu un cont de economii sau cu o ascunzătoare secretă.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Incandescentul şi rebelul Marte va intra în casă a şaptea pe 4 decembrie, îndemnându-vă să le aduceţi la cunoştinţă tuturor că nu sunteţi ca ei. în următoarele câteva săptămâni vă veţi întâlni cu cei pe care-i consideraţi acum membrii tribului dumneavoastră. Găsirea unor grupuri asemănătoare este importantă pentru evoluţia personală, dar nu vă lăsaţi acaparat de entuziasmul celorlalţi.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: E greu să dai greş din punct de vedere financiar atunci când Venus, zeiţa banilor, se află în casă a şasea, a muncii. De fapt, în cazul în care cuadratura dintre Uranus şi Pluton de pe 15 decembrie încearcă să-şi exercite ceva mai devreme energia distructivă, veţi fi bine echipat pentru a-i face faţă.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în jurul datei de 20 decembrie, după terminarea bătăliei, veţi ieşi victorios dintr-o situaţie legată de serviciu. Vă va fi uşor să credeţi că aţi câştigat pe merit. Mai greu va fi să rezistaţi tentaţiei de a vă desfăta cu această ipostază, lucru pe care-l meritaţi după atâta vreme.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,4,5,8,12,13,14
Zile nefavorabile: 1,6,15,16,19,20,23,24,25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Decembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI