Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / Februarie 2014

Horoscop Lunar Leu Februarie 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Cu siguranţă că luna aceasta nu vă plictisiţi, însă nu prea sunteţi în formă. Pe 6 februarie, Mercur îşi începe mişcarea retrogradă, iar resursele comune vă vor atrage atenţia, mai ales prin detaliile pe care le-aţi ignorat în ultimul timp. Datoria lui Mercur în perioada de retrogradare este să ne dea şansa să îndreptăm lucrurile. Gândiţi-vă la asta ca la o oportunitate, nu ca la un obstacol.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă, până pe 12 februarie, încă nu v-aţi acomodat cu ultimul admirator romantic, Mercur retrograd are pentru dumneavoastră o surpriză. Din locul ocupat în casă a şaptea, a parteneriatelor, el vă va îndemna să vă întoarceţi în trecut. Poate că începeţi acum să observaţi un tipar al relaţiilor, pozitiv sau negativ. De asemenea, s-ar putea să decideţi să-i daţi cuiva o nouă şansă.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: înainte de a presupune în mod automat că un superior vă hărţuieşte, consideraţi mai bine că vă îndeamnă să vedeţi de ce sunteţi capabil. Din fericire, fermecătoarea Venus va rămâne luna asta în casă a şasea, a muncii, determinându-vă să fiţi plăcut, politicos şi prevenitor. Ea îşi va face apariţia la timp, în jurul datelor de 11,12 şi 19 februarie, când tensiunile şi nervii de la serviciu ar putea atinge cote înalte.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: în jurul datelor de 11 sau 19 februarie vi se va părea că superiorii vă periclitează stilul de viaţă şi relaţiile, iar asta nu vă place deloc. De fapt, cu cât insistă mai mult să fiţi „pur şi simplu rezonabil”, cu atât vă veţi încăpăţâna mai tare să-i şocaţi. Nu spune nimeni că nu puteţi lua decizii dar oare să existe vreun dram de adevăr în afirmaţiile lor? Nu fiţi un rebel fară cauză pe propria piele.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 13, 14, 16, 20, 23, 24, 28
Zile nefavorabile: 5, 6, 11, 12, 18,19, 26, 27
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI