Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Februarie 2016

Horoscop Lunar Leu Februarie 2016

Horoscop Lunar Leu Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Probabil că mişcarea retrogradă a lui Mercur de luna trecută a readus în viaţa dumneavoastră o anumită persoană, dar dacă n-aţi avut ocazia să vă întâlniţi până acum, o puteţi face după 13 februarie, când această energie va pătrunde din nou în casă a şaptea, a relaţiilor. Iubitoarea Venus se va afla şi ea acolo începând cu 16 februarie. Dacă aţi format vreodată un cuplu, îi puteţi acorda acelei persoane o a doua şansă.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
în jurul datei de 9 februarie e posibil să vă treacă fulgerător prin minte gândul că un coleg sau un superior este extrem de atrăgător. Ce-i de făcut? Dacă sentimentul e reciproc – şi vă veţi da seama pe loc – nu lăsaţi că diferenţa de vârstă să vă împiedice să vă cunoaşteţi mai bine. Lăsaţi la o parte cifrele. Concentraţi-vă asupra acelei scântei minunate.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Poziţionarea lui Jupiter în casă a doua, a finanţelor, v-a fost probabil favorabilă. Deviza lui Jupiter este „Cât mai mult”, el fiind din fire un tip generos. în jurul datei de 9 februarie vă vor ieşi în cale câteva oportunităţi financiare, în special prin intermediul unui parteneriat cu o persoană din trecut cu care v-aţi înţeles bine.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Discuţiile nu vor reprezenta o sarcină foarte uşoară în jurul datei de 27 februarie din cauza aspectului incomod dintre vorbăreţul Mercur şi Jupiter. Dacă nu puteţi înţelege ce vrea să spună interlocutorul şi, în mod evident, nici acesta nu pare să priceapă foarte bine unde bateţi, trageţi aer în piept sau faceţi o plimbare. E posibil să puneţi întrebări nepotrivite, iar un pic de detaşare vă poate ajuta să vă limpeziţi gândurile.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,9, 14, 16, 25, 26, 29
Zile nefavorabile: 6, 7, 22, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI