Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Leu Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Poate că încă nu sunteţi pregătiţi să terminaţi cu petrecerile,dar s-ar putea să nici nu fie necesar. Munca vă va ocupa o bună parte din timp, însă Venus, aflată în Săgetător, va avea grijă să dispuneţi de multă energie – şi de o mulţime de tovarăşi de distracţii – după ce închideţi uşa biroului în spatele dumneavoastră.

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
O voce din trecut? Mai mult ca sigur – poate chiar mai multe. Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 5 ianuarie în casă a şaptea, a parteneriatelor, şi, brusc, cineva despre care nu aţi mai auzit de o bună bucată de timp se hotărăşte să vă dea un telefon. Totuşi, nu vă entuziasmaţi prea tare. Anumite circumstanţe vor prelungi despărţirea până luna viitoare. Aveţi răbdare.

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Retrogradarea lui Mercur prin casa a şasea, a muncii, poate indica faptul că începeţi noul an întorcându-vă puţin pe urmele propriilor paşi, dar încercaţi să nu vă simţiţi prea frustraţi. Gândiţi-vă că e vorba de oportunitatea de a perfecţiona un proiect pe care e scris numele dumneavoastră. Ştiţi bine cât de mult preţ puneţi pe reputaţia profesională. Nu fiţi irascibili, ci recunoscători pentru că vi se acordă o a doua şansă.

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va pătrunde în casă a şaptea, a parteneriatelor, pe 2 ianuarie, totul petrecându-se în imprevizibila zodie a Vărsătorului. Totuşi, pe 5 ianuarie el îşi va întrerupe parcursul pentru trei săptămâni de mişcare retrogradă. Cam din aşa ceva e făcută o a doua şansă. Prin urmare, dacă aţi terminat de curând un proiect şi descoperiţi că a rămas ceva nefăcut, întoarceţi-vă la el pe 8 ianuarie.

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 11,12, 13, 14, 15
Zile nefavorabile: 3,5,17, 25,31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI