Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Iulie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - June - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iulie 2014

Horoscop Lunar Leu Iulie 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: După trei săptămâni lungi de mişcare retrogradă, Mercur, mesagerul zeilor, schimbă macazul pe 1 iulie. Într-adevăr, sunt motive de bucurie, dar ar putea apărea şi nevoia de a cerceta cu atenţie o recentă înţelegere cu membrii grupului din care faceţi parte – iar ceea ce găsiţi nu se va potrivi deloc cu o atmosferă de sărbătoare. Pe de altă parte, veţi rezolva misterul.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Vă veţi simţi renăscut odată cu Lună Nouă din zodia natală, adică din casa întâi, a personalităţii şi aspectului exterior, care va avea loc pe 26 iulie. Indiferent ce întreprindeţi, admiratorii aşteaptă momentul favorabil să vă aplaude. Dar nu vă stă gândul la astfel de subtilităţi. Dacă asta vi se pare că primiţi, în jurul datei de 19 iulie veţi cere să vi se spună adevărul – şi să-i ferească Dumnezeu pe cei care încearcă să vă arunce praf în ochi.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Pe 12 iulie, Luna Plină din Capricorn va pune accent pe etica muncii, care, în cazul dumneavoastră, este deja destul de substanţială. Toate strădaniile de a pune lucrurile în ordine nu au trecut neobservate. Probabil că veţi primi o mărire de salariu, o primă sau o promovare. Chiar dacă toate astea nu se întâmplă imediat, o bătaie pe umăr din partea unui superior vă va menţine în priză.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Expansivul Jupiter aflându-se în casă a douăsprezecea, a secretelor, a clipelor de singurătate şi a dorinţelor subconştiente, probabil că în ultima vreme aţi fost mai curând introvertit. Prietenii au început să se întrebe care este problema. Nu şi-au dat seama că nu există de fapt nicio problemă. Pur şi simplu aveţi chef să petreceţi un timp în singurătate. Totuşi, ar fi bine să le potoliţi temerile, aşa că răspundeţi la telefon pe 4, 19 şi 22 iulie, chiar dacă nu vreţi s-o faceţi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 9, 13, 18, 20, 23, 24, 31
Zile nefavorabile: 3,4,8,19,21,22,25,27,28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Iulie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI